ONDERHOUD AAN RIETEN DAKEN

Het onderhouden van een rieten dak moet regelmatig gebeuren. Een jaarlijkse inspectie beperkt de kans dat u voor onaangename verrassingen komt te staan.

Problemen, zoals vocht, worden op tijd opgemerkt en de vakmensen van rietdekkers bedrijf Puurriet kunnen de schade dan voorkomen of beperken. Tijdens het onderhoud worden gaten t.g.v. vogelschade gedicht en slechte vergane delen worden verwijdert. Ook is er een mogelijkheid om het dak in te laten spuiten met een onderhoudsmiddel tegen mos en algen. Rietdekkersbedrijf Puurriet gebruikt daarbij vanzelfsprekend uitsluitend milieuvriendelijke middelen. Door algen en mos tegen te gaan verlengt u de levensduur van uw dak.

Opstoppen/Onderhoud rieten dak

Na het verwijderen van mos, algen en aangetast riet, is het rietpakket niet meer overal even dik. Op de dunnere plekken wordt nieuw riet bijgestoken. Het herstelde dakvlak wordt daarna opgeklopt en afgewerkt. Het oude dak ziet er weer keurig uit. De ruimte om de woning wordt weer netjes opgeruimd en de afvalmaterialen worden door ons afgevoerd en milieuvriendelijk verwerkt.

Herstellen van schade

Ook de wat kleinere vormen van renovatie doen wij graag. Het dichten van een gat of het repareren van kleine schades is belangrijk om erger te voorkomen.

Puur Riet. Onderhoud, renovatie en aanleg van rieten daken.
Copyright © 2014 - 2022 Puur Riet. Alle rechten voorbehouden.