OVER ONS

Puurriet is een gerenommeerd en betrouwbaar rietdekkersbedrijf dat is aangesloten bij de Vakfederatie Rietdekkers. Kwaliteit, een hoog afwerkingsniveau en service staan hoog in het vaandel. Het lidmaatschap van ons bedrijf bij de vakfederatie rietdekkers is voor de consument een extra zekerheid.

De gediplomeerde rietdekkers van Puurriet werken voornamelijk in zuid Nederland en Belgie en staan altijd klaar voor u om aan uw rieten dak te werken. Of het nu is voor renovatie of onderhoud van bestaande rietendaken of voor de levering van een nieuw rietendak. Ook gevelbekleding is mogelijk bij ons rietdekkersbedrijf. Dankzij de uitgebreide expertise binnen het bedrijf kan Puurriet ingezet worden bij zowel oude, klassieke woningen, als moderne- en designwoningen. Voor ieder project geven wij u graag een persoonlijk en natuurlijk vrijblijvend advies.

Puurriet is persoonlijk en betrokken. Per project wordt het riet door de rietdekker zelf uitgezocht en op kwaliteit beoordeeld. Zo zorgt Puurriet ervoor dat uw rieten dak zo lang mogelijk mee gaat.

Vakfederatie rietdekkers

Bij het maken van uw keuze om te gaan samenwerken met een rietdekkers bedrijf, is het lidmaatschap van de vakfederatie rietdekkers een belangrijke graadmeter voor kwaliteit van het bedrijf. De toelatingseisen van deze federatie hebben voornamelijk betrekking op de technische, theoretische en praktische vakkennis van het aangesloten lid. Ingeval van twijfel kunnen klanten van aangesloten leden tegen gereduceerd tarief een onafhankelijke aankoopkeuring door de federatie laten uitvoeren. Een vakbedrijf dat aangesloten is bij de vakfederatie betekend zekerheid voor de consument.

Aankoopkeuring

Gaat u een nieuwe woning kopen en wilt u meer weten over de staat van het dak en over eventuele kosten in de nabije toekomst dan kunt u besluiten door ons een aankoopkeuring te laten uitvoeren. U ontvangt van ons een passend advies en kostenraming, zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

Offerte

Ieder dak is anders. Om inzicht te krijgen in de mogelijke kosten van onderhoud, renovatie of geheel nieuwe rieten daken komen wij graag ter plaatse om uw dak te inspecteren en/of beoordelen. Wij bieden u graag een offerte op maat aan. U kunt deze in onderstaand formulier vrijblijvend aanvragen.

Puur Riet. Onderhoud, renovatie en aanleg van rieten daken.
Copyright © 2014 - 2024 Puur Riet. Alle rechten voorbehouden.